Welkom op de gastenboek van Herman Witgoed.

Post Message
 

Captcha Image


Tuinier: klantvriendelijk en toegepast

Onze wasdroger ging kapot en omdat we een B&B aan huis hebben, raakte ik wat in 'paniek'.

Binnen 24 uur is hij opgehaald, gerepareerd en teruggebracht.

Een uitzondering, maar geweldig!

Bedankt voor jullie inlevingsvermogen!


Saturday, 15 April 2017
Dorien van den Biggelaar: Oven reparatie

Mijn oven was kapot. Goed geholpen. Zeer goede service volgens afspraak en voor een goede prijs met garantie gerepareerd. Top! Zeer verfrissend na minder positieve ervaringen met andere reparatie bedrijven.

Bedankt. Het was echt service tot en met de deur.⯑

 

 


Tuesday, 07 February 2017
A.Hoffman: Wasmachine

Heb gisteren (25 febr.''14) een wasmachine gekocht bij Herman.\nVanmorgen(26 febr.''14) bezorgd...zou tussen 10.00u en 12.00u uur...Ze waren er keurig voor 10.30u\nWasmachine netjes op de gevraagde plek gemonteerd. \nVriendelijke nette jongemannen.\nBen blij met de machine ...tevreden over de prijs en ook nog een jaar garantie. \nTop!


Wednesday, 26 February 2014
C.Brinkhuizen: Gasfornuis/Vaatwasser

Voor een poosje terug een gasfornuis en een vaatwasser gekocht bij Herman.Alles werkt nog prima voor een een goede prijs.\nGasslang kado en plaatsen was ook geweldig.\nIk ben super te vreden.\n\nGroeten C.Brinkhuizen.


Wednesday, 11 July 2012
Martin Nieborg: snelle revisie miele wasdroger motor

Van vakantie terug was in de wasmachine eerste droog beurt in de wasdroger, droger stuk sjips !!!. miele maar gebeld monteur constateerde een kapotte motor. Wordt een dure reparatie motor € 293,- ex btw en montageuren geschat totaal factuur € 450,-. :-(. Nieuwe kost al gauw € 750,- . Toch zelf maar even kijken en de motor uitgebouwd. Volgende dag Herman bellen, een vriendelijke dame vertelde mij dat ik even langs moest komen met de motor, kom aan stap uit de auto met de motor in mijn handen en loop een Herman monteur tegen het lijf, zonder dat ik ook maar een woord met hem had uitgewisseld riep hij, miele wasdroger motor type novotronic er is geen betere :-) :-) :-) . Eenmaal binnen werdt mij verteld dat een totale revisie € 70,- kost incl btw. Motor vanmorgen weer ingebouwd. En lde wasdroger loopt weer als een zonnetje.


Saturday, 25 August 2012
 
Powered by Phoca Guestbook